Computed Radiography (CR)

Agfa CR10-X, CR15-X og DX-M

Er du ny til røntgen med et relativt lavt forventet antal undersøgelser per dag?

Vælg CR fra Agfa med MUSICA3 billedbehandling og få den samme fantastiske billedkvalitet, som på Agfas DR systemer. Ideel til kiropraktorer og dyrlæger, som ønsker at holde omkostningerne nede.

Med MUSICA – MUlti-Scale Image Contrast Amplification – vil røntgenbilledet indeholde flere detaljer af potentiel klinisk relevans, som tidligere har været skjulte.

MUSICA 3 giver dig med andre ord næste generation af røntgenbilleder, der giver dig mulighed for at se mere samt diagnosticere med større sikkerhed. Dette får du samtidig med, at dosen kan reduceres med op mod 60% – til særlig gavn for pædiatriske og neonatale patienter.

Agfa CR10-X

Basismodellen der klarer de fleste behov for kiropraktorer og dyrlæger


Agfa CR15-X

Med højere throughput og mulighed for flere kassettestørrelser er denne egnet til kiropraktoren og dyrlægen med bredere behov


Agfa DX-M

For den avancerede kiropraktor, dyrlæge eller sygehus der ønsker maksimalt throughput i den ypperste kvalitet

Vi glæder os til at se dig i 2020

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com
CVR: 17912798

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 25 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!

Global Medical Aid