Loftmonteret knoglerum

AGFA DR 600

 
Det fuldautomatiske, loftsophængte system til sygehuse, privathospitaler og røntgenklinikker som lægger vægt på god ergonomi, høj produktivitet, skarp billedkvalitet og minimering af dose.

Ergonomi

Hos Agfa er ergonomien for radiograferne sat i højsædet med DR 600’ens ZERO FORCE TECHNOLOGY, som gør manuel positionering lettere end nogensinde. Ved et let træk i OTC’en eller wall standen, kan du bevæge dem hen, hvor end du vil uden de mindste anstrengelser. Bordet bevæger du let ved dobbelttryk med foden. Ønsker du at bruge autopositioner, gør du det ved få tryk på fjernbetjeningen eller skærmen. Let og elegant til glæde for personalet – hver dag!

Høj produktivitet

En grundtanke bag designet af DR 600 har været at gøre systemet hurtigt at betjene, således produktiviteten, eller patient-throughput, er så højt som muligt. Med hurtige autopositioner, quick preview på workstation og tube samt brugervenlig software er dette opnået som aldrig før.

Systemet er desuden designet robust for at minimere risikoen for nedbrud. DuMeds fabriksgodkendte løbende vedligeholdelse minimerer risikoen yderligere, og skulle et nedbrud opstå, står vores teknikere klar til hurtigt at udbedre problemet så generne for dig og dine patienter minimeres.

Lav dose og skarp billedkvalitet

Med Agfas patenterede billedbehandlingssoftware MUSICA – MUlti-Scale Image Contrast Amplification – vil røntgenbilledet indeholde flere detaljer af potentiel klinisk relevans, som tidligere har været skjulte. MUSICA 3 giver dig med andre ord næste generation af røntgenbilleder, som giver dig mulighed for at se mere samt diagnosticere med større sikkerhed. Dette får du samtidig med, at dosen kan reduceres med op mod 60% – til særlig gavn for pædiatriske og neonatale patienter.

Interesseret i at høre mere?

DuMeds røntgeneksperter står altid klar til at vejlede dig med valg og design af dit knoglerum, således det møder dine behov samt fysiske og økonomiske rammer. I tæt samarbejde med Agfas eksperter bidrager vi med rådgivning, udarbejdelse af tegninger, installation af udstyret og træning af dine brugere. Vi ser frem til at høre fra dig.