MUSICA3

THE DIAGNOSIS IS IN THE DETAIL

  • Knivskarpe røntgen- og flouroskopibilleder
  • Optimalt billedoutput hver gang uden manuel post-processering
  • Op til 60% lavere dose

Ultimativt er formålet med enhver røntgenundersøgelse at stille den korrekte diagnose, hvor brugbarheden af røntgenbilledet naturligvis spiller en væsentlig rolle. Kvaliteten af et røntgenbillede bestemmes primært af kvaliteten af CR kassetten eller DR detektoren samt billedbehandlingssoftwaren. Med Agfas patenterede billedbehandlingssoftware MUSICA – MUlti-Scale Image Contrast Amplification–, som bryder billedet ned i adskillige lag for at fremhæve kontrasterne i hvert lag og dernæst lægge lagene sammen, vil billedet afsløre detaljer af potentiel klinisk relevans, som ellers ville være skjulte. Du får med andre ord næste generation af røntgenbilleder, der giver dig mulighed for at se mere og dermed diagnosticere med større sikkerhed.

0001017A
0001018A
0001005A
0001006A
Pediatric
Pediatric MU3
Knee
Knee MU3
Abdomen
Abdomen MU3

I modsætning til andre røntgensystemer er billedkvaliteten med MUSICA3 ikke sensitiv over for kollimering, kropsdel eller patienten selv. Du opnår fremragende billedkvalitet hver gang uden manuel post-processering, da MUSICA3 selv får de nødvendige parametre direkte fra billedet selv. Du sparer tid og får en ensartet billedkvalitet – uagtet hvem der har taget billedet og patientens fysiske egenskaber.

Forbedring af billedkvaliteten kommer ikke fra en forøgelse af dosen. Tværtimod opnås den bedre billedkvalitet samtidig med, at dosen reduceres.
Studier har vist, at dosen med CsI detektorer og MUSICA3 kan reduceres med op mod 60% sammenlignet med traditionelle BaFBr (PIP) CR kassetter.

Resultaterne underbygges i det uafhængige studie af Frost & Sullivan (2016): ’Raising the Bar by Lowering the Dose: No-compromise Digital Radiography Improves Image Quality and Keeps the Dose as Low as Reasonably Achievable: A Win-win Value Proposition for Providers and Patients’

Lavere dose hvor det virkelig tæller
Pædiatriske og neonatal patienter

DuMeds premium røntgenløsninger leveres alle med Agfas patenterede MUSICA3 billedbehandlingssoftware. Vi står altid til rådighed for en fremvisning af billeder og snak om, hvilket røntgensystem der passer til dine behov.

Bedre billedkvalitet af vanskelige områder:

  • Balanceret visning af blødt væv og overlappende knoglestrukturer
  • Visualisering af små detaljer i abdomen
  • Faktisk repræsentation af ortopædiske implantater med tydelig knogleadskillelse
  • Højt detaljeniveau af mediastinum
  • Skarpe trabecular-mønstre

Vi glæder os til at se dig i 2020

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com
CVR: 17912798

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 25 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!

Global Medical Aid