Ad-hoc servicetilkald

SERVICE

DuMed vil være dit førstevalg når dit røntgenudstyr skal serviceres. Vores teknikere er eksperter i røntgenudstyr og stræber efter at overgå dine forventninger ved hvert besøg.

Vi prioriterer løbende uddannelse af vore teknikere, så vi altid er på forkant med udviklingen og det nyeste udstyr. Hos DuMed er det som udgangspunkt den samme tekniker, der servicerer dit udstyr – uanset om det er aftalte servicebesøg, kontroller eller ved akuttilkald

Hos os har du fuld fleksibilitet til at få vores assistance som det passer dig: Enten ved ad-hoc servicetilkald eller ved en af vores serviceaftaler. Uanset hvilken løsning du vælger, får du altid:


  • De dygtigste serviceteknikere på røntgenudstyr
  • Højst 24 timers leveringstid på kritiske reservedele
  • Telefonresponstid på højst 2 timer
  • On-site responstid på højst 2 arbejdsdage ved akutte nedbrud

Hør mere eller
bestil service på

TLF: +45 9726 7900
Mail: service@dumedgroup.com

Vi glæder os til at se dig i 2020

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com
CVR: 17912798

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 25 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!

Global Medical Aid