tryghed i dit budget

SERVICEAFTALER

 

Ønsker du maksimal tryghed i dit budget og serviceringen af dit røntgenudstyr, anbefaler vi dig at vælge en af vores serviceaftaler. Afhængig af dit behov tilbyder vi forskellige aftaler.

BASIS

For dig der ønsker stabilitet i driften ved at DuMed planlægger og foretager de nødvendige eftersyn automatisk

UDVIDET

For dig der udover stabilitet i driften ønsker at undgå uforudsete omkostninger til teknikere

FULD

For dig der ønsker den fulde stabilitet i såvel drift som budget. DuMed efterser dit udstyr, og forestår alle reparationer uden ekstra omkostninger for dig

Servicebeskrivelse1. Basis2. Udvidet 3. Fuld

Serviceeftersyn

StatuskontrollerInkluderet Inkluderet Inkluderet
PM eftersyn inkl. SW opdateringInkluderet Inkluderet Inkluderet

Servicetilkald

On-site maks. responstid (normal arbejdstid)8 timer 6 timer 4 timer
Remote support-Inkluderet Inkluderet
On-site service-Inkluderet Inkluderet
Applikationssupport (en dag pr. år)-Inkluderet Inkluderet

Reservedele

Smådele ifm. statuskontrolog PMInkluderet Inkluderet Inkluderet
Rabat på køb af reservedele8%12%15%
Detektor -Kan tilkøbesInkluderet
Rør--Inkluderet
Modalitet--Kan tilkøbes

Betingelser

Serviceaftaler faktureres kvartalsvis og indtil skriftlig varsel er givet fra enten DuMed eller kunden. Kunden kan opsige aftalen per 1. januar i hvert år med varsel givet senest 31. september året før. DuMed forbeholder sig retten til at ændre priser med 3 måneds varsel (per kommende år). Hot-fixes og opdateringer af operativsystem inden for samme software version. On-site responstid regnes i arbejdstid (08.00 - 16.00). Eksempel: 8 timers responstid betyder, at tekniker vil være on-site senest kl. 09.00, hvis servicekaldet er besvaret kl. 09.00 dagen før. Serviceaftaler, der indeholder reservedele, skal tilkøbes i forbindelse med installation af udstyr og tilkøbes for op til 3 år (inkl. garantiperiode). Reservedelsdækning dækker op til 1 detektor. CR reservedelsdækning fås ikke på kasetter, røntgenapparat og tilbehør. Reservedelsdækninger er ikke gyldig ved selvforskyldte skader og kan som udgangspunkt kun tegnes på Agfa udstyr.

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com
CVR: 17912798

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 25 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!