Smådyr

Røntgensystemer med fokus på fleksibilitet, funktionalitet og økonomi

EcoRay røntgensystem med indbygget leje

Den klassiske, robuste løsning til den professionelle klinik for smådyr. Enkelt system i højeste kvalitet med kraftfuld generator lader dig foretage alle standard undersøgelser. Leveres med lækker touch screen til indstilling af undersøgelser samt 4-way justerbart røntgenbord.


Agfa DR100e mobillette

For den professionelle og travle klinik, der har behov for maksimal fleksibilitet. Mobilletten kan hurtigt indstilles til liggende, tiltede eller stående optagelser, og køres let ind på operationsstue til scanning af patient. Du får med det samme et billede på den flotte integrerede 22’’ skærm.


meX+20BT bærbar røntgen med Podoblock stativ

Til klinikken der tager relativt få billeder og derfor ønsker en simpel røntgenløsning med høj fleksibilitet. Du indstiller manuelt SID samt eksponeringsværdier, og du kan (håndholdt eller i stativ) bruge den overalt. Bedst egnet til undersøgelser på mindre dyr.


X-MIND AC/DC Dental røntgen

Høj-frekvent DC dental røntgenenhed med full-sizeLCD display i flot design. Kan bruges til alle typer dentale røntgenundersøgelser af smådyr, og systemet er kompatibelt med alle fremkaldelses systemer.


PSPIX dental fremkaldning

Tag dine billeder på trådløse PSP-plader, der let indlæses i den kompakte og lette scanner – PSPIX. PSP plader er fleksible og kommer i forskellige størrelser, så de let passer i munden på både en lille kat eller en stor hund.


SOPIX digital dental fremkaldelse

Få dentalbilleder direkte på skærmen efter eksponering. Ideel til dyreklinikken som tager mange dentalbilleder eller anvender billederne i forbindelse med operationer, hvor hurtig behandling er essentiel. Tilgængelig i almindelig og HD-version, som har ekstra skarp billedkvalitet.


Røntgentilbehør

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

Vi glæder os til at se dig i 2020

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com
CVR: 17912798

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 25 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!

Global Medical Aid