Store husdyr

Røntgensystemer med fokus på robusthed, ergonomi og gennemslagskraft

ZooMax Loftsophængt røntgensystem

Med ZooMax lofthængte røntgensystem er det let og overskueligt at tage billeder af store dyr. Om det er ryggen eller hoven, som der skal tages billeder af, er systemet både let at manøvrere samt enkelt at anvende. Bucky og rør har autotracking og bucky’en kan tiltes ned og op. Med et loftsophængt system får man de bedst eksponerede billeder, og personalet udsættes ikke for unødvendig stråling.


Gierth bærbar røntgen med stativ

Til klinikken der ønsker maksimal mobilitet ved undersøgelser i eller udenfor røntgenrummet. Undersøgelserne foretages hurtigt uden at gå på kompromis med billedkvalitet og gennemslagskraft af tykkere områder (f.eks. bækken og hofter).


MYVET AC/DC DENTAL RØNTGEN

Høj-frekvent DC dental røntgenenhed med full-size LCD display i flot design. Kan bruges til alle typer dentale røntgenundersøgelser af hest, og systemet er kompatibelt med alle fremkaldelses systemer.


Digitale CMOS sensorer

Få dentalbilleder direkte på skærmen efter eksponering. Ideel til dyreklinikken som tager mange dentalbilleder eller anvender billederne i forbindelse med operationer, hvor hurtig behandling er essentiel. Tilgængelig i almindelig og HD-version, som har ekstra skarp billedkvalitet.


Røntgentilbehør

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi