Store husdyr

Røntgensystemer med fokus på robusthed, ergonomi og gennemslagskraft

ZooMax Loftsophængt røntgensystem

Med ZooMax lofthængte røntgensystem er det let og overskueligt at tage billeder af store dyr. Om det er ryggen eller hoven, som der skal tages billeder af, er systemet både let at manøvrere samt enkelt at anvende. Bucky og rør har autotracking og bucky’en kan tiltes ned og op. Med et loftsophængt system får man de bedst eksponerede billeder, og personalet udsættes ikke for unødvendig stråling.


meX+100 bærbar røntgen med Podoblock stativ

Til klinikken der ønsker maksimal mobilitet ved undersøgelser i eller udenfor røntgenrummet. Undersøgelserne foretages hurtigt uden at gå på kompromis med billedkvalitet og gennemslagskraft af tykkere områder (f.eks. bækken og hofter).


X-MIND AC/DC DENTAL røntgen

Høj-frekvent DC dental røntgenenhed med full-size LCD display i flot design. Kan bruges til alle typer dentale røntgenundersøgelser af hest, og systemet er kompatibelt med alle fremkaldelses systemer.


PSPIX DENTAL fremkaldning

Tag dine billeder på trådløse PSP-plader, der let indlæses i den kompakte og lette scanner – PSPIX. PSP-plader er fleksible og kommer i forskellige størrelser, så de let passer i munden på hesten.


Røntgentilbehør

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi