Cookie- og personvernpolicy hos DuMed Norge AS

Introduksjon

Ved besøk på vårt nettsted samles det inn informasjon om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt, samt øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at slik informasjon skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine (se veiledning) og avstå fra videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi beskrevet hvilken informasjon som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler (Cookies)

Nettstedet bruker “cookies”, som er en tekstfil som lagres på datamaskinen, mobiltelefonen eller tilsvarende, med formålet å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode, som for eksempel virus.

Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se veiledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan annonser bli mindre relevante for deg og vises hyppigere. Du kan også oppleve at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at det er innhold du ikke får tilgang til.

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er alle typer informasjon som, i en viss grad, kan knyttes til deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler flere slike opplysninger. Dette skjer for eksempel ved vanlig tilgang til innhold, ved påmelding til nyhetsbrev, deltakelse i konkurranser eller undersøkelser, registrering som bruker eller abonnent, annen bruk av tjenester eller gjennomføring av kjøp via nettstedet.

Vi samler vanligvis inn og behandler følgende typer opplysninger: Unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten din, IP-adresse, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Hvis du gir eksplisitt samtykke og oppgir informasjon selv, behandler vi også navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse og betalingsopplysninger. Dette skjer typisk ved opprettelse av bruker eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi behandler personopplysningene dine trygt og konfidensielt i samsvar med gjeldende lovgivning, inkludert personvernforordningen og databeskyttelsesloven. Opplysningene dine vil kun bli brukt til det formålet de er samlet inn for, og slettes når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.

Vi har implementert tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre at opplysningene dine slettes, offentliggjøres, tapes, forringes eller kommer uvedkommende i hende, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Formål

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker, vise deg annonser som er mest sannsynlig relevante for deg, registrere kjøp og betalinger, samt levere de tjenestene du har etterspurt, for eksempel å sende nyhetsbrev. I tillegg brukes opplysningene til å optimalisere våre tjenester og innhold.

oppbevaringsperiode

Opplysningene lagres i den perioden som er tillatt i henhold til lovgivningen, og slettes når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av informasjonen og formålet med oppbevaringen. Det er derfor ikke mulig å fastsette en generell tidsramme for når informasjon slettes.

deling av opplysninger

Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment med mer, deles med tredjeparter i den grad disse opplysningene er kjent. Opplysningene brukes til målretting av annonser.

Deling av personopplysninger som navn og e-postadresse vil kun skje hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi tilstrekkelig beskyttelse for dine opplysninger.

Innsyn og klager

Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg i et vanlig format (dataportabilitet). Du kan også til enhver tid motsette deg at opplysninger brukes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at opplysninger om deg behandles. Hvis opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Henvendelser kan rettes til: info@dumedgroup.com. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en anmodning om dette til den ovennevnte e-postadressen.

Utgiver

Nettstedet eies og publiseres av:

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
6000 Kolding
Telefon: 97267900
Email: info@dumedgroup.com

Sidste revisjon: 14. marts 2023