Røntgenafdelinger, Operationsafdelinger, Kiropraktorer og Dyrlæger

Service og kontrol af røntgen med fleksibel serviceaftale

Service og kontrol af røntgen med fleksibel serviceaftale

Ad-hoc servicetilkald

Vi er dit foretrukne valg, når det kommer til vedligeholdelse af dit diagnostiske udstyr. Hos DuMed er vores teknikere eksperter inden for diagnostisk udstyr og stræber altid efter at overgå dine forventninger ved hvert eneste besøg.

Vi lægger stor vægt på løbende uddannelse af vores teknikere, så vi altid er på forkant med udviklingen og det nyeste udstyr på markedet. Det er som udgangspunkt den samme tekniker, der varetager serviceringen af dit udstyr – uanset om det er planlagte servicebesøg, vedligehold eller ved akutte hændelser.

Vi tilbyder fuld fleksibilitet, så du kan få vores assistance, når det passer dig bedst. Uanset hvilken løsning du vælger, er du altid garanteret:

  • De dygtigste serviceteknikere på diagnostisk udstyr
  • Højst 24 timers leveringstid på kritiske reservedele
  • Telefonresponstid på højst 2 timer
  • On-site responstid på højst 2 arbejdsdage ved akutte nedbrud

Lovpligtige eftersyn & Forebyggende vedligehold

Ud over at opfylde producentens og myndighedernes krav til eftersyn tilbyder DuMed strukturerede eftersyn og vedligeholdelse, der sigter mod at forebygge driftsforstyrrelser og beskytte dine medarbejdere.

Vi har opbygget betydelig erfaring med lovpligtige eftersyn af diagnostisk udstyr, så med os som din servicepartner er du på den sikre side.

Når vi gennemfører en eftersyns- eller vedligeholdelsesopgave, sender vi dokumentationen direkte til dig, så du har et komplet overblik over resultatet af eftersynet.

Service og kontrol af røntgenudstyr med fleksibel serviceaftale
Service og kontrol af røntgenudstyr med fleksibel serviceaftale - serviceaftaler

Hør mere eller bestil service

Uanset din branche og udstyr strækker DuMeds service og serviceaftaler sig ud over teknisk support – de omfavner en grundlæggende forståelse af din daglige praksis og det vigtige ansvar, du har for at levere sundhedsydelser af høj kvalitet.

Vores serviceforpligtelser er ikke kun en teknisk foranstaltning, men et sikkerhedsnet, der giver dig ro i sindet.

Tlf: +45 97 26 79 00

Mail: service@dumedgroup.com

For vore kunder er det kritisk, at deres røntgenudstyr altid fungerer, så de kan give deres patienter en god og effektiv behandling. Det er jeg stolt af at være med til at sikre

– Lars Hove Nielsen, Servicetekniker, DuMed A/S

Skal vi kontakte dIg?