Røntgenafdelinger

Røntgenudstyr og røntgenapparater fra DuMed

Røntgenudstyr med fokus på patienter og personale - Agfa DR 600

AGFA DR 600 – Fuldautomatisk røntgen

For vores kunder, der stræber efter fuldautomatisk røntgenapparat, tilbyder vi AGFA DR 600. Her kombineres markedets skarpeste billedkvalitet med en intuitiv brugeroplevelse og ergonomi.

Vi tilbyder produktivt røntgenudstyr, forstærket af kunstig intelligens via SmartXR. Derved sikrer vi ikke kun effektivitet, men også intelligente røntgenundersøgelser.

Agfa DR 400 – fuldautomatisk røntgenapparat

Med fokus på både høj patientgennemstrømning og enestående billedkvalitet præsenterer vi AGFA DR 400, et gulvmonteret røntgenapparat.

Dette system imponerer ikke kun med sit moderne MUSICA billedbehandlingssystem, men leverer også design og funktionalitet, der går over forventningerne. Vores rådgivende eksperter står klar til at guide dig gennem de optimale løsninger.

Røntgenudstyr med fokus på patienter og personale - Agfa DR 400
Røntgenudstyr og røntgenapparater fra DuMed - Agfa DR 100s

AGFA DR 100S – motoriseret mobil røntgen

Vores avancerede mobile røntgenapparat, AGFA DR 100s, kombinerer enestående brugervenlighed med ubegrænset bevægelsesfrihed på røntgenafdelingen.

Vi tilbyder smidigt røntgenudstyr, forstærket af kunstig intelligens via SmartXR. Derved sikrer vi ikke kun effektive, men også intelligente røntgenundersøgelser.

AGFA DR 100E – umotoriseret mobil røntgen

AGFA DR 100E, vores mobile røntgenapparat med maksimal fleksibilitet, tilpasses hurtigt til liggende, tiltede eller stående røntgenoptagelser.

Vi står ved din side og rådgiver, mens vi nemt ruller apparatet ind på afdelingen. Vores fokus er at opfylde dine specifikke krav og overgå forventningerne.

Røntgenudstyr og røntgenapparater fra DuMed - Agfa DR 100e
Røntgenudstyr og røntgenapparater fra DuMed - Agfa Valory

Agfa Valory Ceiling – røntgenapparat

Som eksperter inden for loftmonterede røntgensystemer præsenterer vi AGFA Valory Ceiling. Her får både enestående billedkvalitet og præcision, men også en intuitiv brugeroplevelse og enestående ergonomi.

Vores rådgivende tilgang sikrer, at dine behov imødekommes på alle niveauer.

Agfa Valory Floor – røntgenapparat

For gulvmonterede røntgenapparater i topklasse præsenterer vi AGFA Valory Floor. Her forenes enestående billedkvalitet og præcision med en intuitiv brugeroplevelse og enestående ergonomi.

Vores rådgivende eksperter er klar til at hjælpe dig med at vælge den optimale løsning.

Røntgenudstyr og røntgenapparater fra DuMed
Røntgenudstyr og røntgenapparater fra DuMed - Agfa DR 800

AGFA DR 800 – røntgen og fluoroskopi

Multifunktionsrum til gennemlysning og konventionel røntgen, DR 800, leverer detaljer til både bevægelige og statiske billeder, der skal opleves i dette røntgenapparat.

Vi guider dig gennem valgmulighederne for at sikre, at din investering opfylder dine specifikke krav. Hos os går vi ud over standarden for at overgå dine forventninger.

We strengthen healthcare through Great People

MUSICA3 – Billedbehandling

Tør du vente?

Reducer stråledosen med op til 60% ved samme eller bedre billedkvalitet med Agfas patenterede MUSICA billedbehandlingssoftware

Smart XR – billedbehandling

Hvad nu hvis du kunne lette din arbejdsbyrde?

Kunstig intelligens møder digital røntgen for at minimerer manuelle processer, gentagelser og patientdosis.

Se nærmere på vores løsninger som vedrører SmartDose, SmartAllign, SmartPositioning samt SmartRotate.

IMAGE Information Systems

Oplev fordelene ved vores brugervenlige og innovative RIS/PACS-løsninger som er designet til at imødekomme dine unikke behov og krav, uanset om det er sygehus, røntgenklinik eller privathospital.

Vi tilbyder intuitive brugergrænseflader, omfattende billed- og datastyring samt sikre og pålidelige netværksløsninger.

Røntgenforklæder og tilbehør

Uanset hvad du har brug for i tilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

Røntgenudstyr med fokus på patienter og personale

Udstyr med fokus på patienter og personale - Røntgenforklæder - Blyforklæder - Røntgenbeskyttelse

Skal vi kontakte dIg?