På vores dyrehospital tager vi mange røntgenbilleder. Rigtig mange.
Vores røntgenapparat er på arbejde 24/7 hele året. Vi vil have udstyr, der altid tager billeder i topkvalitet uden besværlig betjening. Sådan et set up lægger vi kun i hænderne på højt specialiserede rådgivere og teknikere, der kan deres fag til fingerspidserne.
Og tager telefonen, når vi har brug for det.

Vi har haft røntgenløsninger fra DuMed siden 2004.

Kan du gætte hvorfor?

– Nils Brendorp, Dyrlæge, Anicura Københavns Dyrehospital

Smådyr

Ingen patienter er for små, når DuMed skal rådgive dig om din skræddersyede røntgenløsning. Vi bestræber os på at tilbyde løsninger i høj kvalitet til alle typer af smådyrsklinikker – fra den mindre, lokale klinik til det store hospital.


Store Dyr

DuMed er klar til at rådgive dig, så din røntgenløsning passer til netop din stordyrspraksis. Uanset om dit røntgensystem skal kunne være i bilen, være loftsophængt eller kunne lave almindelige røntgenbilleder, så hjælper DuMed med at finde den løsning, som passer bedst til dine patienter.


Billedbehandling og -kvalitet

Som professionel dyrlæge er det essentielt hurtigt og med høj tryghed at kunne stille den rette diagnose. Til det formål behøver du skarp billedkvalitet hver gang, samt et effektivt workflow, der passer til din kliniks behov.


iQ-System PACS til veterinærpraksis og dyrehospitaler

IQ-SYSTEM PACS omfatter et komplet udvalg af løsninger til veterinærpraksis og hospitaler, der spænder fra radiologiske workstations til veterinære PACS og workflow-værktøjer. På denne måde kan dyrlægerne fokusere på det, der er vigtigt – at yde den bedste lægehjælp til dyrene.

Røntgentilbehør

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi