Dyrlæger

Diagnostisk udstyr til smådyr og hest

Diagnostisk udstyr til smådyr og hest - Smådyr - Veterinær

Smådyr

Ingen patienter er for små, når det kommer til at finde de rette diagnostiske løsninger i samarbejde med DuMed.

Vi er dedikerede til at imødekomme behovene for diagnostisk udstyr af høj kvalitet i alle typer af smådyrsklinikker. Uanset om du driver en mindre lokal klinik eller et stort hospital, stræber vi efter at tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder dine præcise krav.

Vores erfarne team er klar til at rådgive dig og sikre, at du har det bedste udstyr til at levere den optimale pleje og behandling til dine smådyrs patienter.

Hest

DuMed er dedikeret til at levere skræddersyede diagnostiske løsninger, der passer perfekt til din hestepraksis.

Vores erfarne team er klar til at rådgive dig og finde det ideelle udstyr, uanset om det skal være bærbart til brug i bilen eller på klinikken.

Vi prioriterer dine patienters behov og sikrer, at du får den optimale løsning, der sikrer nøjagtige og pålidelige resultater hver gang.

Diagnostisk udstyr til smådyr og hest - Hest - Veterinær

Billedbehandling og -kvalitet

Som professionel dyrlæge er det essentielt at kunne stille den rette diagnose hurtigt og med høj tryghed. Derfor er det afgørende at have billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet og pålidelig billedbehandling. Vores avancerede løsninger sikrer skarp billedkvalitet hver gang, hvilket er afgørende for at kunne observere selv de mindste detaljer og finde de rigtige svar.

Udforsk vores udvalg af CR og DR fra Agfa.

På vores dyrehospital tager vi mange røntgenbilleder. Rigtig mange. Vores røntgenapparat er på arbejde 24/7 hele året. Vi vil have udstyr, der altid tager billeder i topkvalitet uden besværlig betjening. Sådan et set up lægger vi kun i hænderne på højt specialiserede rådgivere og teknikere, der kan deres fag til fingerspidserne. Og tager telefonen, når vi har brug for det. Vi har haft røntgenløsninger fra DuMed siden 2004. Kan du gætte hvorfor?

– Nils Brendorp, Dyrlæge, Anicura Københavns Dyrehospital

IMAGE Information Systems

Oplev fordelene ved vores brugervenlige og innovative RIS/PACS-løsninger, der er passer til din klinik.

Vores RIS/PACS-løsninger er designet til at imødekomme de unikke behov og krav i din klinik, uanset om det er en mindre praksis eller et stort hospitalsmiljø.

Vi tilbyder intuitive brugergrænseflader, omfattende billed- og datastyring samt sikre og pålidelige netværksløsninger.

Røntgenforklæder og Tilbehør

Uanset hvad du har brug for i tilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

Diagnostisk udstyr til smådyr og hest - Røntgenforklæder - Blyforklæder - Veterinær

SKAl VI Kontakte DeG?