Kiropraktorer og fysioterapeuter

ultralyd og røntgen udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter

Agfa Valory Floor – gulvmonteret røntgenapparat

Opdag Agfa Valory – et gulvmonteret røntgensystem med MUSICA billedbehandling, der tilbyder design og funktionalitet på topniveau.

Med dette system får du ikke blot enestående billedkvalitet og præcision, men også en intuitiv brugeroplevelse og enestående ergonomi.

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde dig ikke kun det bedste udstyr, men også en løsning, der passer perfekt til din praksis.

Agfa DX-D 300 – fuldautomatisk U-Arm

Gør din klinik førende inden for røntgenundersøgelser med AGFA DX-D 300, et fuldautomatisk system, der muliggør alle anatomiske undersøgelser under effektive workflows og med knivskarp billedkvalitet.

Hos DuMed ønsker vi at være din partner i at levere løsninger, der ikke kun opfylder dine behov, men også skubber grænserne for, hvad der er muligt.

Billeddiagnostisk udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter - Agfa DX-D 300
Billeddiagnostisk udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter - Røntgensystem

Røntgenapparat til stående patienter

Vores manuelle røntgensystem er specialdesignet til kiropraktorer og tilbyder en simpel løsning til røntgenbilleder af stående patienter.

Med fokus på præcision og komfort giver vores system dig mulighed for at foretage nøjagtige og detaljerede røntgenundersøgelser af dine patienter. Vi forstår, at din praksis kræver udstyr, der tilpasser sig dine behov og arbejdsgange.

For os er det vigtigt at give vore patienter den bedste behandling, og derfor tager vi, når det er nødvendigt, også røntgenbilleder. Med vores nye digitale røntgenudstyr fra Agfa og deres MUSICA3 billedbehandling, er det muligt for os at se ting, som vi ikke tidligere har kunne se, og dermed kan vi give patienten en endnu bedre behandling.

– Ulrik Husmann, Kiropraktor Husmann, Agfa DR Retrofit

Digital Radiography (DR)

For dig der bruger CR men ønsker et forbedret workflow uden større investering. Opgrader med direkte røntgen.

Billeddiagnostisk udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter - Agfa DR

Computed Radiography (CR)

Har du ressourcer til et længere og manuelt workflow, og ønsker du al holde investeringen lav, så er CR og indirekte røntgen stedet for dig at starte.

MUSICA3

Vælger du et af DuMeds premium røntgensystemer leveres det med MUSICA billedbehandlingssoftware, som giver dig markedets skarpeste røntgenbilleder og op til 60% lavere dose

We build trust
through insight

Billeddiagnostisk udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter - Ultralyd - Konica Minolta

SONIMAGE HS2

Sonimage HS2 er Konica Minoltas premium mobile ultralydsapparat til at støtte fysioterapeuter i deres kliniske praksis. Denne ultralydsscanner er skabt for at imødekomme behovene inden for bred vifte af kliniske undersøgelser.

Sonimage HS2 dig den nødvendige fleksibilitet til at evaluere og vurdere muskuloskeletale forhold med præcision og dybdegående visualisering.

SONIMAGE MX1

SONIMAGE MX1 er et Point-of-Care ultralydsscanner, skræddersyet til fysioterapeuters behov. Dette system leverer ikke kun fremragende billedkvalitet, men også avancerede teknologier, der forbedrer din arbejdsgang og effektivitet.

Med SONIMAGE MX1 kan du udføre ultralydsundersøgelser med lethed og præcision.

We strengthen healthcare through Great People

IMAGE Information Systems

Oplev fordelene ved vores brugervenlige og innovative RIS/PACS-løsninger som er designet til at imødekomme dine unikke behov og krav.

Vi tilbyder intuitive brugergrænseflader, omfattende billed- og datastyring samt sikre og pålidelige netværksløsninger.

Røntgenforklæder og Tilbehør

Uanset hvad du har brug for i tilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

Billeddiagnostisk udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter - Røntgenbeskyttelse - Røntgenforklæder - Blyforklæder

SKAl VI Kontakte DiG?