Tilbehør

Effektiv og komfortabel strålebeskyttelse samt måleudstyr

Effektiv og komfortabel strålebeskyttelse samt måleudstyr - Infab røntgenforklæder

Effektiv og komfortabel strålebeskyttelse samt måleudstyr

Røntgenforklæder, Halskraver og Thinking caps

Infab røntgenforklæder, halskraver og thinking caps, hvor letvægt, komfort og optimal beskyttelse er i fokus.

Vores produkter er skræddersyet til at levere den nødvendige sikkerhed uden at gå på kompromis med komforten.

Kvalitetskontrol & Måleudstyr

Måleudstyr fra RTI anvendes af hospitaler, producenter af røntgenudstyr, serviceudbydere og myndigheder over hele verden. Måleudstyret er udviklet med fokus på nøjagtighed og pålidelighed, hvilket gør det til det ideelle valg for dine specifikke krav.

Vores omfattende sortiment omfatter løsninger til alle modaliteter, herunder Radiografi, Fluoroskopi, Dental, CT og Mammografi.

leeds Fantomer

Udforsk vores fantomer og software, der er skræddersyet inden for medicinsk billedkvalitetskontrol. Fantomerne er designet til at skabe sikkerhed og optimere billedkvaliteten på tværs af forskellige modaliteter, herunder Fluoroskopi, Radiografi, Mammografi, Dental, MRI, CT, Nuklearmedicin og Stråleterapi.

Vi forstår behovet for præcision og pålidelighed i dit arbejde. Derfor tilbyder vi fantomer, der opfylder de højeste standarder for billedkvalitetskontrol.

Strålebeskyttelsesskærme, armor shields og barrierer

Udforsk vores strålingsbeskyttelsesløsninger, skabt til at imødekomme specifikke behov inden for medicinske procedurer. Fra præcisionsbeskyttelse under femoral og radial adgang til specialtilpassede skærme til urologiske interventioner.

Se også vores udvalg af armor shields og mobile beskyttelsesbarrierer – vores produkter forener komfort og sikkerhed.

røntgentilbehør til dyrlæger

Optimer dine diagnostiske procedurer med vores specialiserede røntgentilbehør til dyrlæger. Vores udvalg inkluderer røntgenstativer, kassetteholdere, sandsække til håndfri røntgen, strålingsskilte og meget mere.

Skab en effektiv og sikker røntgenproces med vores tilbehør til veterinærbranchen.

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – vores sortiment er udvalgt med fokus på din beskyttelse og komfort

– Thomas Kreutzfeldt, CEO, DuMed A/S

røntgenbriller

Beskyt dine øjne med vores brede udvalg af strålingsbeskyttelsesbriller, uanset om det er til hospital, tandlægepraksis eller dyreklinik.

Dine øjne er et af de mest følsomme områder på din krop, og derfor fører vi et udvalg af blybriller, der ikke kun beskytter, men også sikrer komfort.

øvrig STRålebeskyttelse

Gør stråleeksponering sikkert og effektivt med vores omfattende udvalg af strålebeskyttelse, herunder røntgenhandsker, kiler, markeringer, linealer og ophæng til forklæder samt gonade- og ovariebeskyttere.

CD/DVD robotter

Brænd røntgenundersøgelser direkte fra hvilken som helst modalitet til Codonics Virtua robotten, som selv sørger for label med patientnavn, undersøgelse, mv. CD’er og DVD’er bestilles let hos vores kundeservice.

Effektiv og komfortabel strålebeskyttelse samt måleudstyr - Codonics CD brænder

Skal vi kontakte dIg?