Smådyr

Udstyr med fokus på fleksibilitet, funktionalitet og økonomi

MyVet CTi3D

MyVet CT-skanner er en specialdesignet enhed, skabt med fokus på dyreklinikker og veterinærpraksis. Udover at levere enestående billedkvalitet præsenterer enheden en brugergrænseflade, der kombinerer enkelhed med høj brugervenlighed.

Den indbyggede værktøjskasse inkluderer ikke kun avancerede 3D-renderingsværktøjer til præcis visualisering af væv, men giver også adgang til traditionelle MPR-værktøjer.

MyVet CT repræsenterer en omkostningseffektiv løsning inden for CT skanning til dyr. Den kompakte størrelse og minimale krav til strøm og køling gør enheden særdeles praktisk for dyreklinikker.

CT skanner til hund kat og smådyr
røntgenapparat til hund og kat

Røntgenapparat

Den konventionelle og robuste røntgenløsning, skræddersyet til anvendelse i professionelle veterinærklinikker.

Systemerne er præget af fremragende kvalitet og er udstyret med en kraftfuld generator, der er forprogrammeret til at imødekomme alle standardundersøgelser såsom evaluering af skeletsystemet med henblik på påvisning af knoglebrud, vurdering af thorax for at visualisere lunger og hjerte, samt abdominalundersøgelser til at undersøge organer som maven, leveren og nyrerne.

MyVet Dental røntgen

Dental røntgenapparat i ultraletvægtsdesign til montering på væg eller mobilt stativ.

Systemerne er udstyret med CNT-teknologi, der ikke alene sikrer en lavere vægt, men også en mere ensartet eksponering samt forlænget holdbarhed. Dette system er alsidigt og egnet til alle typer dentale røntgenundersøgelser af smådyr. Ydermere er det kompatibelt med alle fremkaldelsessystemer og muliggør effektiv intraoral røntgenbilleddannelse.

dental røntgen
bærbar røntgenapparat

Bærbar røntgenapparat

Bærbar røntgenkilde til veterinærmedicin. Du kan frit justere afstanden til objektet (SID) og eksponeringsværdierne.

Vi tilbyder flere varianter alt efter dit behov.

We build trust
through visibility

DR DENTAL – Digitale CMOS Sensorer

Få dentalbilleder vist direkte på skærmen lige efter eksponeringen.

Dette er ideelt til dyreklinikken, som tager mange dentalbilleder eller anvender billederne i forbindelse med operationer, hvor hurtig behandling er essentiel.

Vores system fås i både en almindelig og en HD-version, hvor sidstnævnte har en ekstra skarp billedkvalitet.

tand røntgen

Panorama dental røntgensystem

Specialiseret fuldmundskanning med software der er forudindstillet til forskellige kæbestørrelser. Det ergonomiske design giver en behagelig arbejdsgang og let positionering md mindre forberedelsestid.

Systemet kræver ikke nogen intraoral sensor, der skal dækkes af en beskyttelseshætte ved hver undersøgelse. Du skal blot rengøre apparatet efter brug.

Røntgenforklæder og Tilbehør

Uanset hvad du har brug for i tilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

strålebeskyttelse - røntgenforklæder til veterinær

Skal vi kontakte dEg?