strålebeskyttelsesskærme, armor shields og barrierer

Strålebeskyttelse til medicinske procedurer

Strålebeskyttelse til medicinske procedurer

OT54001 – beskyttelsesskærm

Strålebeskyttelse til medicinske procedurer under femoral og radial adgang, hvor det er vigtigt at beskytte lægen mod spredt stråling.

Beskyttelsesskærmen og dugen er designet til at overlappe hinanden for at give ekstra beskyttelse og følger patientens krop, for at hindre spredt stråling kan nå undersøgeren – perfekt til nutidens anvendelser.

OT81001/91001 – beskyttelsesskærm

Denne beskyttelsesskærm er specielt optimeret til at imødekomme kravene til urologiske interventioner og giver effektiv strålingsbeskyttelse for undersøgerens hoved.

Skærmen er hensigtsmæssig i forhold til patientens position og den begrænsede plads, der er karakteristisk for disse indgreb.

Strålebeskyttelse til medicinske procedurer
Strålebeskyttelse til medicinske procedurer

OT81001, -2, -3 – beskyttelsesskærm

Transparent beskyttelsesskjold i tre størrelser, med lateralt styresystem og et fleksibelt dugpanel, der indeholder blybeskyttelse.

Øget beskyttelse opnås ved hjælp af de fleksible dugpaneler, og produktet er designet med afrundede hjørner og kanter samt udført i et splintfrit materiale for at minimere risikoen for skader.

Armor Shields

Sterile Scatter Armor Shields placeres oven på patienten for at blokere spredt stråling ved kilden, hvilket skaber en spredningsfri zone og reducerer skadelig strålingseksponering for lægen eller undersøgeren.

Scatter Armor Shields former sig let efter patientens krop for brugervenlighed og maksimal beskyttelse. Indpakket individuelt og sterilt.

We build trust
through insight

Bred mobil barriere

Let at rengøre og enkel at flytte rundt, denne mobile barriere er designet til alsidig brug og er tilgængelig i forskellige farver for at matche dine præferencer.

Vores barriere er et beskyttelsesværktøj der skaber et sikkert arbejdsmiljø og effektiv strålebeskyttelse på tværs af forskellige afdelinger.

barriere med hæve- sænkeglas

Skab et førsteklasses beskyttelsesmiljø med vores barriere. Håndbygget i stål med blyglas tilbyder denne barriere enestående strålebeskyttelse og kan let hæves og sænkes efter behov.

Den er ikke blot let at rengøre, men også enkel at flytte rundt på, hvilket giver dig fuld kontrol over dit arbejdsmiljø og sikkerhed i dine røntgenundersøgelser.

SKAl VI Kontakte DiG?