Billedbehandling og -kvalitet

Vi siger markedets skarpeste billedkvalitet med digital røntgen fra agfa… Hvad siger du?

Få Markedets skarpeste billedkvalitet med Agfa DR og CR

Markedets skarpeste billedkvalitet med digital røntgen

Digital Radiography (DR)

Optimer dit diagnostiske workflow og få knivskarp billedkvalitet med Agfa DR – en digital røntgenteknologi, der leverer betydelige forbedringer i forhold til traditionelle CR røntgensystemer.

Agfa DR eliminerer behovet for manuelle processer og giver øjeblikkelig adgang til højopløselige billeder, hvilket øger effektiviteten og nøjagtigheden i diagnosticeringen. Overvej opgradering til en røntgen detektor af høj kvalitet for at opleve en mere strømlinet og avanceret røntgenoplevelse uden behov for betydelige investeringer.

Markedets skarpeste billedkvalitet med Agfa DR og CR - DR Retrofit - Fremkalder
Markedets skarpeste billedkvalitet med Agfa DR og CR - CR Fremkalder

Computed Radiography (CR)

Har du ressourcer til et længere og manuelt workflow, og ønsker du at holde investeringen lav, så er CR stedet for dig at starte.

DuMed tilbyder røntgenløsninger fra Agfa og med deres CR løsning tilbyder vi en pålidelig indgang til digital røntgen. Evaluer dine behov og overvej din indgang til digitale røntgenløsninger, når du er klar til at forbedre din røntgenpraksis.

MUSICA3

Vælger du et af DuMeds premium røntgensystemer leveres det med MUSICA3 billedbehandlingssoftware.

MUSICA3 optimerer automatisk kontrasten og tilpasser sig varierende eksponeringer, hvilket resulterer i skarpere og mere præcise diagnostiske billeder.

Markedets skarpeste bildekvalitet med Agfa DR og CR

SKAl VI Kontakte DiG?