Hest

Udstyr med fokus på robusthed, ergonomi og gennemslagskraft

Veterinær røntgenudstyr og ultralyd til heste - Lofthængt røntgenapparat

Veterinær røntgenudstyr og ultralyd til heste

Lofthængt røntgenapparat

Med et lofthængt røntgenapparat og en kraftig generator er det let og overskueligt at tage røntgenbilleder af heste. Uanset om det er ryggen eller hoven, der skal diagnosticeres, er systemet både nemt at manøvrere og enkelt at anvende. Bucky’en og røret har autotracking, og bucky’en kan tiltes.

Med denne løsning opnås god billedkvalitet på selv de sværeste anatomier, og samtidig udsættes personalet ikke for unødig stråling.

Veterinær røntgenudstyr og ultralyd til heste

Bærbar røntgenapparat

Til klinikken, der ønsker maksimal mobilitet ved undersøgelser, tilbyder vi forskellige løsninger med høj billedkvalitet og gennemslagskraft. Vores system gør det muligt at udføre hurtige undersøgelser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Digital Radiography (DR)

For dig der bruger CR men ønsker et forbedret workflow uden større investering. Se vores løsninger på DR med røntgen detektor fra Agfa.

MUSICA3

Vælger du et af DuMeds premium røntgensystemer leveres det med MUSICA3 billedbehandlingssoftware, som giver dig markedets skarpeste røntgenbilleder og op til 60% lavere dose

We strengthen healthcare through great people

Veterinær røntgenudstyr og ultralyd til heste - Konica Minolta Ultralyd

Sonimage HS2

Sonimage HS2 er Konica Minoltas premium mobile ultralydsapparat, som er designet til at understøtte en bred vifte af kliniske undersøgelser.

For hestepraktiserende dyrlæger muliggør Sonimage HS2 præcise reproduktionsundersøgelser, evaluerer muskelskader, vurderer sener og led, og faciliteter abdominal- og kardiovaskulære undersøgelser.

Sonimage MX1

SONIMAGE MX1 er et Point-of-Care ultralydsapparat, der leverer avancerede teknologier for at sikre fremragende billedkvalitet og effektiv arbejdsgang.

Dette ultralydsapparat er en pålidelig ledsager i dyrlægens daglige praksis, der sikrer nøjagtige og effektive diagnostiske resultater, hvilket er afgørende for optimal pleje af hestens sundhed.

Veterinær røntgenudstyr og ultralyd til heste - Strålebeskyttelse

Røntgenforklæder og tilbehør

Uanset hvad du har brug for i tilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig – se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

Skal vi kontakte dIg?